ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΕΡΓΟΣΕ

Δελτία τύπου  08.02.2016

Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας έδωσαν το παρόν η Γ.Γ. Μεταφορών κ. Θ.Πέρκα, ο Γ.Γ. Υποδομών κ. Γ.Δέδες, ο απερχόμενος Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Π.Θεοφανόπουλος, ο νέος Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Κ.Πετράκης, ο νέος Πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γ.Αποστολόπουλος και εκπρόσωποι της Π.Ο.Σ. και του Συλλόγου Μηχανικών του ΟΣΕ.

Στο χαιρετισμό του ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνος Βούρδας τόνισε:

"To 2016 η ΕΡΓΟΣΕ συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής. Μπορούμε και πρέπει να "σημαδέψουμε" αυτή την επέτειο με θετικό πρόσημο, δρομολογώντας την ολοκλήρωση έργων που "βαραίνουν" αυτά τα χρόνια τη Σιδηροδρομική Οικογένεια και πρέπει να τελειώνει το βασικό Σιδηροδρομικό δίκτυο του ΠΑΘΕ.

Επίσης μπορούμε να τη "σημαδέψουμε" με νέα έργα, αξιοποιώντας νέα εργαλεία, προωθώντας πρωτοβουλίες που θα καθιστούν την τεχνογνωσία της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και προχωρώντας με ανοιχτά μάτια, αυτιά αλλά και "μυαλά".

Όλα αυτά έχουν ως προϋπόθεση τη συνεργασία όλων, τη δημιουργική και αποτελεσματική δουλεία και τη σωστή αξιοποίηση δυνάμεων και ανθρώπινου δυναμικού."